2 december 2021
landal oostenrijk

Een accommodatie in Oostenrijk boeken? Kies voor het vertrouwde Landal

Al jarenlang is Oostenrijk een geliefde vakantiebestemming voor natuurliefhebbers uit heel Europa. Ook Nederlanders gaan al jaren graag naar Oostenrijk. Het liefst boekt men dan uiteraard een plekje op een camping of een vakantiepark. Als je wat betreft je accommodatie zeker wilt weten dat je een goede beslissing maakt, dan kun je gelukkig ook een plekje op een park van Landal in Oostenrijk boeken. Want inderdaad, het van oorsprong Nederlandse Landal heeft inmiddels in diverse landen voet aan de grond gekregen, waaronder dus in Oostenrijk. Lees hieronder in welke regio’s je bijvoorbeeld een park van Landal als uitvalsbasis kunt gebruiken.

Karinthië

In de geliefde regio Karinthië vind je onder meer Landal Katschberg. Dit vakantiepark wordt misschien wel het meest bezocht in de winter. Vanzelfsprekend zijn het dan vooral wintersportliefhebbers die dit park bevolken. Gezien de buitensportmogelijkheden die dit park biedt is het echter ook in de zomer een gewaardeerde bestemming.

landal oostenrijk

Vorarlberg

In de relatief kleine provincie Vorarlberg (in het westen van Oostenrijk) vind je drie uitstekende Landalparken. Hoe klein deze regio ook mag zijn, het wemelt hier werkelijk van de uitstekende skigebieden. Daarnaast telt Vorarlberg bijna zesduizend kilometer aan wandelpaden; paden die vooral in de zomer graag bewandeld worden door natuurfans uit heel Europa.

Salzburg

De regio Salzburg vind je rondom de gelijknamige stad. Dit is een gebied waar het prachtig wandelen en fietsen is, iets dat je niet los kunt zien van de aanwezigheid van de vele fraaie meren die in Salzburg liggen. Ook de stad Salzburg is zeer de moeite waard om eens te bezoeken.