2 december 2021
vakantieparken in Nederland

Vakantiepark voor iedere vakantieganger

Of je nu houd van lekker kamperen op een veldje, of je wilt tijdens je vakantie wat meer luxe in een prachtige bungalow. Spreek je over vakantieparken in Nederland dan kun je niet om de Leistert heen, het park voor iedere vakantieganger. Voor volwassenen en kinderen, waar je ook naar op zoek bent je hebt altijd de perfecte vakantie. Veel faciliteiten voor jong en oud om je nooit te vervelen, gelegen in een schitterende natuurrijke omgeving waar je kunt wandelen.

Luxe faciliteiten

vakantieparken in Nederland

Er zijn veel vakantieparken in Nederland maar daar springt de Leistert met zijn luxe faciliteiten met kop en schouders bovenuit, het subtropisch zwemparadijs is geweldig voor jong en oud. In het zwembad kun je genieten van de glijbaan, de stroomversnelling en nog veel meer leuke dingen. Is het lekker zonnig dan is het bij het dagstrand heerlijk vertoeven, zoek verkoeling in het water of ga met een kano even lekker varen. Maar ook als je niet zo van water houd zijn er veel andere leuke dingen te doen voor kinderen.

Ook bij slecht weer altijd iets te doen

Of de zon nu schijnt of het regent, de Leistert is een van de vakantieparken in Nederland waar het niet uitmaakt. Voor de kinderen zijn er in de overdekte plaza ook leuke dingen te doen, of ga met Pluck en Pien naar het klushuis om lekker te knutselen. Spelen in de speeltuin is ook een mogelijk, heb je trek gekregen van al dat spelen dan ga je bij de snackbar iets te eten en te drinken kopen. Voor je het weet is er weer een leuke vakantiedag voorbij en ga je naar je tent, caravan, bungalow of glamping tent om te slapen.